decoratie-woonboulevard - Hier vind u de leukste decoraties.

Passpiegel - zwart - 40x120 cm

Passpiegel - zwart - ...

€ 24,99

Thee-ei met knijpsysteem

Thee-ei met knijpsys ...

€ 1,99

Arizona watermelon - 500 ml

Arizona watermelon - ...

€ 1,29

Arziona lemonade - strawberry - 500 ml

Arziona lemonade - s ...

€ 1,29

Papieren snackbakjes - confetti - set van 8

Papieren snackbakjes ...

€ 1,49

Papieren bekers - confetti - set van 8

Papieren bekers - co ...

€ 1,79

Tafelkleed confetti - 138x220 cm

Tafelkleed confetti ...

€ 4,19

Feesthoed happy birthday - one size

Feesthoed happy birt ...

€ 4,99

Feestslinger bloemen - multikleur - 2.5 meter

Feestslinger bloemen ...

€ 2,99

Slingers i believe in unicorns - 3-delig

Slingers i believe i ...

€ 4,49

Dinerkaars bloemen - roze - set van 2

Dinerkaars bloemen - ...

€ 2,79

Dinerkaars bloemen - geel - set van 2

Dinerkaars bloemen - ...

€ 2,79

Dinerkaars bloemen - blauw - set van 2

Dinerkaars bloemen - ...

€ 2,79

Dinerkaarshouder droogbloem - zwart - diverse varianten

Dinerkaarshouder dro ...

€ 4,99

Dinerkaarshouder droogbloem - goud - diverse varianten

Dinerkaarshouder dro ...

€ 4,99

Autodrop - zure cadillacs - 340 g

Autodrop - zure cadi ...

€ 1,99

Welkom bij Decoratie Woonboulevard

Decoratie-woonboulevard.nl

Op onze website vindt je allerlei leuke decoraties die je kunt gebruiken om je huis of tuin op te vrolijken. Je hebt de keuze uit wel 6163 artikelen welke je eenvoudig kunt opzoeken in de lijst welke op de homepage aangegeven staat. Je kunt ook een specifiek product opzoeken in de zoekfunctie om na te gaan of onze website aanbiedt waar je naar op zoek bent. Naast spullen voor je woonkamer, kun je ook badkameraccessoires, serviessets, tuindecoratie, barbecues en keukenapparatuur vinden. 

Cadeau suggesties

Het kan handig zijn tips in te winnen voordat je een cadeau aanschaft voor een vriend(in) of familielid. Wanneer je inspiratie wil inwinnen kun je zeker een kijkje nemen op onze website, want er worden cadeaus aangeboden in alle prijsklassen. Je kunt kiezen voor tips tussen de 0 en 10 euro, 10 en 20 euro en 20 en 100 euro. Zo kun je hier een bakmix vinden om heerlijke chocolade koekjes met cranberry te maken, een mok gevuld met snoepjes in limoncello smaak, een coffeetopping set en een wijnaccessoires set. Je kunt er ook voor kiezen een cadeaukaart aan te schaffen wanneer je niet direct een geschikt cadeau vindt. Deze kun je vinden in diverse prijzenklassen en je kunt ze vrij besteden bij winkel Xenos. 

Hobby- en vrije tijds artikelen

Naast huis en tuinkamer spullen kun je ook artikelen op onze website vinden die je kunt gebruiken voor een hobby of voor in je vrije tijd. Denk hierbij aan poncho’s, fietssloten, spelletjes, penselen sets en als klap op de vuurpijl de gloednieuwe en multifunctionele Medisana vifit touch activity tracker. Deze registreert het aantal gelopen stappen, de afgelegde afstand, je calorieverbruik en je slaapactiviteit per dag. Je kunt hierbij ook een doel aangeven wat je wil bereiken en het apparaat geeft dan elke dag aan hoe ver je nog verwijderd bent hiervan. Het wordt weergegeven in een soort kunststoffen armband. 

Voordelen

Het biedt vele voordelen een bezoek te brengen aan onze website. Zo kun je zelf weten wanneer je producten aan gaat schaffen, omdat je niet gebonden zit aan een tijdslimiet. Zo kun je zelfs s’ nachts of op zondag winkelen als je dat wil. Bovendien kun je alle producten selecteren op merk, kleur en prijs. Hierdoor is het mogelijk de zelfde soort producten met elkaar te vergelijken waardoor je voor de laagste prijs een goed artikel kunt vinden. Hierdoor ben je voordeliger uit. 

Extra informatie

De website biedt zo veel mogelijk informatie over de producten die je wil bestellen. Zo staat er aangegeven in welke kleuren je het artikel kunt vinden, wat de afmetingen zijn en van welke materiaalsoorten ze gemaakt zijn. Ook kun je lezen waar de producten zoal voor gebruikt kunnen worden. Als je doordrukt op bestellen, wordt je doorverwezen naar de website waar je het betreffende product kunt kopen. Hier kun je verdere productspecificaties inzien en bekijken hoeveel de verzendkosten bedragen. Tevens kom je er achter hoelang het duurt voordat je pakket thuis afgeleverd wordt, en vaak kan dit al binnen twee of drie werkdagen.